En Introduktion:

Igennem alle mine leveår har jeg tegnet. Så længe inspirationen og motiverne er kommet til mig har jeg fattet om blyanten og forsøgt at nedfælde de idéer der har rumsteret rundt i mit hoved. Det er inspiration og motiver, der ikke har rødder i den virkelige verden vi kender og lever i, men som jeg har fundet i myter, historier, tv, film og i biblioteksbøger. Resultaterne af disse tegninger har kun været begrænset af mit talent - men det er så et talent jeg har trænet og forbedret gennem hele livet.

Jeg finder at motivationen og slutresultatet er bedst når jeg tegner for min egen fornøjelses skyld; om det er prinsesser eller pokemons, eventyrvæsner eller dyr. Nogen gange har en idé brændt sig sådan fast at det er som om det er tegningens eget behov - og ikke mit - at komme til verden.
Som jeg er blevet ældre har min interesse for kunst udvidet sig fra blot at omhandle mine egne tegninger til også at omfatte malerier, skulpturer, billeder og litteratur. Kunst er at finde overalt omkring dig - så længe du holder øjnene åbne. Det forsøger jeg så vidt det er muligt, og når jeg bliver inspireret finder jeg også en ro i at skabe.

Som en hjælp til mig selv har jeg oprettet denne side som en online portefølje af alle mine tegninger og malerier. Den er delt op i kategorier der hver beskriver et bestemt univers eller har et specielt udtryk der samler dem i én gruppe. Jeg har forsøgt så vidt det er muligt at sætte ord på, hvorfor netop disse tegninger hører til i samme familie, og hvad det er, de egentligt prøver at sige; det, der er svært at sætte ord på, kan som regel udtrykkes i en anden form. Ligeledes kan en lille beskrivelse ofte hjælpe fortolkningen på vej hvis kunsten kommer til kort. Titlerne på mine tegninger er en blanding af mine egne digte, og sætninger og linjer jeg har samlet sammen fra sange, film, bøger og sociale medier. Fælles for dem alle er at de giver motivet en ekstra dimension, og forhåbentligt sætter tankerne i gang.

-Nina Jervidalo

KategorierOm
error: Content is protected
da_DK